Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljonär

 

 

om jag så hade miljoner

jag ändå inte vore lycklig

man skulle få fasoner

ta saker för godtyckligt

 

pengar är inte allt här i världen

lyckan ligger inte i pengar

när man lägger ved på härden

kan man varma krypa ner i sängar

 

egen härd är guld värd

liten täppa den fina vi har

är ej till något besvär

här stannar vi nog kvar

 

lyckan att känna framtidstro

att goda vänner ha

till andra sidan bygga en bro

barn och barnbarn snälla

 

det är en rikedom att äga

vad är pengar värda då

ja, detta vill jag säga

pengar blir då så små

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-12 14:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant
2018-08-12

  överlevaren VIP
Pengar är inte allt men mycket....
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP