Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en själ



Skriver en dikt i mörkret
fjädern skapad av ljus
ljuset får en kropp
kroppen blir till själ

Du har fått mitt hjärtas ros
min älskade i labyrinten
min spegel på livets stig

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2018-08-12 14:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
väldigt lika kram
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP