Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt och sexig ska man vara!

 

 

inte behöver man veta vad poesi är

en gnutta passion och kåthet är ok

ser man dessutom skapligt snygg ut

så är halva inne

 

det man skriver är av ringa värde

har man sug i blicken får man publik

ty människan är en erotisk varelse

tänder på den minsta gnista

 

spelar man smått naiv och blygsam

skyndar riddare av poesi genast fram

att rädda sköna "jungfrun" från stygga draken

vad bryr de sig om poesi då

 

att spela på känslosträngarna finemang

så mycket respons man får

applåder i massor

på poesins tron man får krönas

 

så länge man är ung och vacker

kan man njuta av livets skördar

när man blir äldre har åren hunnit ikapp

och poesin var blott en fluga

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-12 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text är ”finemang” och en ”fest för ögat”. Men vi män frågar aldrig om en viss dams ålder så Du förblir ung, skön och ouppnåelig!
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP