Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsval


Så som svalkan

för de överhettade

med allt klarare blick


Där gick övermodet

stenarna pulveriserades

linjerna i ansiktet skarpare


Där stod tingel-tangelmänniskan

gudomen vände sig bort

vägarna bytte namn





Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-12 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP