Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsamt

 

 

så less på allt man kan bli

livet tömt på magi

får börja med origami

eller kanske onani

 

av människor man fått nog

det är ett jäkla knog

tar en runda på en krog

och sätter mig i en skog

 

där kan jag meditera

med fienden mig liera

sedan vi oss barrikadera

och sedan triumfera

 

vi är bäst, vi är störst

vi lider ej av törst

vi kommer alltid först

även när det är höst




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2018-08-12 18:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ibland får man helt nog av människosläktet....det värsta är att man själv tillhör det...skogen är bra plats när man behöver andas
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP