Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nadir

Luta pannan mot hennes panna
slut ögonen
hon är porslin och sot
krackelerade dockögon,
all natt du kan bära
i skymning och eld
är alla ansikten vackra




Fri vers av Grävling
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-12 18:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I skymningen är alla katter grå
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling