Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplikation?

att höra hemma
att höra till
är inte alla förunnat

ett dilemma
när tiden står still
och man gjort vad man kunnat

också sånt man inte får
och en del som man ångrar
men gjort är gjort och saker händer så fort

och efter många långa år
finns frågorna kvar och blir bara fler och fler,
fortfarande inte många svar
det man trodde var smått visar sig en dag vara stort




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-12 21:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Sista raden, "det man...", komplicerad komplikation och sann.
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP