Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden från andra sidan

Ett hårt skal
Inga sanningar
Rum av hemligheter

Det åt mig inifrån
Kände ingen rädsla
Ångesten som tog över

Slutet på lidandet
Dansande på en grav
Mörker för varje rad

Allt som spårade ur
I väntan på dagen
Pistolen mot tinningen

Problemen längst vägen
Droppar av det dåliga samvetet
Blev ett hav, mycket djupare än orden










Bunden vers (Haiku) av Lidde
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-13 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde