Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte...


Jag tänkte
Att vi kanske har det bra
Där vi är
Att det var så
Det var menat

Jag tänkte
Att vi kanske inte
Hade blivit
Det jag alltid trott
Vi skulle bli

Jag tänkte
Att du har nog blivit mer vanlig
Inte lika bländande vacker
Som du
En gång var

Jag tänkte
Att jag kanske inte skulle kunna ge dej
Allt du behöver
Och förtjänar
När jag också har blivit äldre än då

Jag tänkte
Att det var synd
Att vi aldrig
Tog chansen
Att få veta...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-13 07:35



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Ibland är allt vackrare från håll och mer lockande. Ibland är det svårt att veta om man är kär i kärleken eller man kanske är både ock men som du skriver att ni aldrig får veta när ni inte tog chansen. Det är en väldigt vacker kärlek du beskriver ... och man vet aldrig .....
2018-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det som skulle kunnat bli, men inte blev!

2018-08-13

  WyS VIP
Eftertanke är bra medan handlingsförlamning stänger dörrar som leder framåt!
2018-08-13

  Maria Sundelin VIP
Det är alltid lätt att vara efterklok
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT