Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN TUDELAD MÄNNISKA

 

Jag river av

sårskorpor

 

petar forskande

i såren

 

för att minnas

den jag var

 

för att förstå

vem jag är

 

en tudelad

människa




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 3957 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-08-16 18:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Briljant !


Tack!
2020-10-17

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla
2018-08-20

  Niliboy
Ja, att klösa en finne går ju ann, jag klöser mest i näsan!
2018-08-19

    ej medlem längre
Alla har vi sidor vi inte riktigt är medvetna om själv. Våra sår och erfarenheter kan påminna oss om det som var och det som är. Väl fångat!
2018-08-19

  DavidM VIP
Starka metaforer.
2018-08-18

    ej medlem längre
En fin dikt om hur man trots svårigheter växer och lär sig förstå vem man är.
2018-08-17

  SatansSon VIP
Kul fantasi.
2018-08-17

  Anya VIP
Mycket bra metafor med sårskorporna. Så igenkännande. Jaa man måste peta i dem då och då. Och det jag insett är att om jag petar i dem så dröjer det längre mellan gångerna. Såret läker fortare.
2018-08-17

  M.Eta
Förhoppningsfullt är såren läkta!
2018-08-16

  Blomma-Stjärna VIP
att minnas sitt liv, innebär nog ibland "att peta i sår" -
fint beskrivet
2018-08-16

  Öknens Ros VIP
att inte kunna låta bli att pilla på sårskorpor, ibland blöder det, en påminnelse om livet som flödar i en.
2018-08-16

  ULJO
Så är vi väl alla lite till mans inland
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP