Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en kusin till Henry kunde ha uttryckt saken, blott hon varit karl. Under artonhundratalet var 'en Henry' ett repetitionsgevär att 'gå på jakt' med. Inga skönhetsmedel i världen kan dock konkurrera med en underbar människa.


I rundat tal uttryckt




Som en kusin till Henry,
kunde ha uttryckt saken,
hennes mer manliga sida av själen troligen.

'Det absolut sista en kvinna behöver,
är skönhetsmedel,
tro mig, jag är man!'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-13 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP