Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abborrmete!

Rodde båten iland.
Surrade fast den vid pålen intill bryggan.

Abborrarna i plasthinken glodde på mig med sina döda ögon.
Ändå nöjd med fisket.

Lite kaffe ute på bron nu bara.
Sedan njuta av sommarens sol och bris.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-13 11:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En härlig dag att njuta av!
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP