Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvornas dans!

Dimslöjor över ängen.
Älvorna dansar.

Det doftar av nyslaget hö.
Sädesärlan matar sin unge här på gräset.

Så kommer solens första strålar fram över bergkammen.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-13 11:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En ljuvlig morgon!

2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP