Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet?

Så log vi åt dårskapen.
Så grät vi åt dårskapen.

Så vaknade vi upp till en ny värld.
Men aldrig träffade vi pojken med guldbyxorna igen.

Ingenting kanske var på riktigt.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-13 12:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Min bästa väns man
sa till henne, håll dig hemma
idag kl fem, det gjorde hon,
hon satt vid köksbordet, han
ställde sig bredvid, tog upp den
ena efter den andra 100 lappen
snart var bordet fullt med pengar
hon hade sett glad ut hela tiden, sa, har du vunnit på lotteri, han sa kan
Pojken med guldbyxorna så
kan väl jag. Det var skatt
han fått tillbaka...
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP