Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Text i repris från 2013. Tänkte att den kunde få gå som egen text nu, trots den varit så gott som i sällskap förut. Bilden är som musik skulle kunna se ut i färg, om en blott målat den i mörk grundton.


Något lite tänkt, kanske om-tänk-samt




Jag önskar så mycket,
ibland slår det in också.

Fast ofta när det slår in
är jag inte ens medveten om det,

är inte på plats för att se det,
har missat det tåget

och befinner mig på vandring
i ett sorts ingenmansland.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-13 12:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Känns igen
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP