Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tygel lösheten




Det är när diktens
ord blir tyngdlösa

Som det kan
inträffa något

De kan fara iväg
och träffa någon
med full kraft inuti

Som ingen någonsin
räknat med

För
Dikten är som en dröm
i vaket tillstånd

Och
vad ska man med
en verklighet till,

som inte bär på en dröm. ..?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-13 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP