Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

 

 

älskade, låt mig ej vänta

att din kraft få känna

dina armar famna så

jag blir så varm o kåt

 

gör mig till din kvinna

allt du har att vinna

älskar dina händers smek

din kärleksfulla lek

 

fyll mig med hela din själ

fyll mig med din säd

på dig jag aldrig blir mätt

vill älska dig på alla sätt




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2018-08-13 13:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och passionerat diktat till kärleken!
2018-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Längtan efter närhet i den älskandes famn!
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP