Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


höstsonat



höstens färger och fåglar
ropar med klingande stämma
de är inte vårens lågmälda
det är en eld som pyr
bland lövens

flammande brasor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-13 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP