Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aptit

 

 

han slukade kvinnor

i ett enda nafs

det krasade 

när han tuggade sönder benen

 

hans aptit var enorm

inga undantag gjorde han

vit som svart

ung som gammal

smala som tjocka

 

jätten Glufs-Glufs aptit var enorm

byborna vågade knappt nämna hans namn

av fruktan för att jätten skulle ta deras kvinnor

men jättens vurm för kvinnor fick ett abrupt slut

av den tunga dieten hans mage den svällde

till slut den smällde

i tusen bitar han for

kvar blev endast hans skor

av detta kan man lära

att ej för mycket begära

 




Prosa (Fabel/Saga) av Öknens Ros VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-14 08:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
haha så ska det va'. ;)
2018-08-14

  Fulbergarn
ha ha

han har bra smak den där jätten :)
2018-08-14

  Fulbergarn
ha ha

han har bra den där jätten :)
2018-08-14

  Cikoria Blå VIP
Haha!

2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP