Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motprestationer

I vårat affärsinriktade samhälle

krävs motprestation för allt vi gör

Man kan inte tänka sig

att bara göra en människa glad

Men egentligen så har det ju varit så här

sedan urminnes tider

Även Gud är delaktig

I religionen talas det om;

att om man är rättrådig

så följer  en kommande belöning

i Guds rike

Kanske har det varit en metod

för härskare att hålla folket i schack




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-13 15:45



Bookmark and Share


    Lars J
Idag är det kapitalismen och bankerna som håller massan i schack. "Freedom is another word for nothing left to lose"
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP