Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land av tystnad



Skogen är full av tankar.
Om kvällen trär den mörkret om
sina björkar.

Låter stigen stanna invid ett vattenbyn
där den kan slumra
i ett stilla månsken.

Natten håller om oss när vi vadar ut
över sundet.
över till den upplysta vägen.

Lätt strilande regn ner över en upplöjd åker
där kråkor härjat fritt.
Vi går vägen fram.

Bakom oss susar träden.
Skogen ensamt
i ett land av tystnad.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-13 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg