Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuka

Avundsjuka

usch!

finns inget
botemedel
mot detta

vissa är smittade
från början

några blir
smittade
på vägen

värst är det
för dem
där det uppstått
som kroniskt

förtär
och äter
långsamt
upp dem

innifrån
och ut

sätter spår
av bistra rynkor
och en
faslig munodör

avundsjuka

usch!

stackars
dem




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-13 18:17



Bookmark and Share


  Spik

jaaaaa och värst är när någon är avundsjuk på andra men lyfter inte ett finger själv för att må/leva/äga bättre
2018-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, en sådan helt onödig känsla
2018-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Usch, ja, en förfärlig sjuka!
2018-08-13

    ej medlem längre
Ja det är enligt mig den viktigaste sjukdomen att genom hela livet försöka vaccinera sig emot. En dos självrannsakan varje dag kan hjälpa :)
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter