Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT HÖRA DIN RÖST ÄR SOM TRÄDENS SUSNING


ATT HÖRA DIN RÖST ÄR SOM TRÄDENS SUSNING

Att förstå varandra i livets alla skiften det är, sann kärlek
Kunna lita på varandra när det blåser snålt det är ingen barnlek
Man ser då hur mycket man betyder och ge till varandra
Min kärlek till dig är som en vacker vinterdag, man vill fjällvandra

Höra din röst är som trädens susning man blir glad i hjärtat sitt
I livets såpopera vill man naturligtvis har många mer avsnitt
Den kärlek man känner går faktiskt inte att skriva i några ord
Min personlighet kan man inte ens göra om vid ett ritbord

I all kärlek finns det ett hopp och den tron måste vi alla vårda ömt
För ibland kan det klaraste och lugnaste vattnet blir strömt
Man kan forsa ner för stora vattenfall men ändå blir man kvar
För visst sa man det i nöd och i lust när man blev ett kärlekspar

Allén uppför altargången kan bli både mödosam och tung
Många sa ju att det kommer aldrig att gå, hon är för ung
Men se kärleken har ingen åldersgräns utan den finns hos oss alla
Det är också kärlek att förlåta när han har varit på Solvalla




Fri vers av Knoparemoj
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-13 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj