Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plissegardin

Som i en egen person blindar du dina behov
Solen ligger på och du vill skydda varje viktig faktor
Du skymmer insidan från blåst och regn

Du finns alltid i en plisserad gardin,
jag tar mig igenom. Uppnår nöjdhet.
Högeffektivt blåser jag lätt i ett vindtag

Du är inte så tålig som du vill påvisa
Jag läser av dina färdiga mallar
Det otalat gömda bakom det plisserade

Varje veck, en historia, kärlek, din kärlek
En brinnande glöd i tygets mitt
Jag är strand vikt lysande där jag står
på ett skär i skär..gården.

Grönt är grönare, rött är rött
Jag väljer, jag kuperar, UV 3
Trä, hopp, hav och kärlek

Du kan känna det på tyngden.
Vi båda vinner
Lätthet av grader.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-13 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP