Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ögonblick när något vackert inträffar



Tiden är gammal och trött.
Den har funnits länge nu,

gått i en omloppsbana runt runt
oavbrutit utan att någosin
fått ta en endaste paus.

Inte ens när hon drar upp sin båt
på land för kvällen
stannar den riktigt helt,

kanske blott några sekunder
som för att släppa ned
ett stjärnfall över henne

och skapa dom ögon
hon bär.

Just det ögonblick
när något vackert inträffar.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-13 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh.
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg