Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionen till dig

Jag klarar inte av att vara nära dig, utan att få röra vid dig
Det är den värsta tortyr, man kan utsättas för
Se in i dina mörka hemlighetsfulla ögon
Vilja röra vid dig, ge efter för den passionen
Den passionen som tar andan ur mig, som håller mig vaken om nätterna
Om jag bara kunde få vara med dig...

Det som sviker mig är mitt mod
Hur skulle du någonsin kunna älska en sån som mig?
Det är nästan skrattretande, jag är rädd varje dag
Rädd för att blicka in i dina ögon och mötas av förakt
Rädd för att få ett slutgiltigt tecken på att jag är inget att ha

Men att vara nära dig fyller mig med åtrå
Att vara så nära dig, men inte med dig
Vilken ödets narr jag är
Dömd att för evigt undra, aldrig våga ta reda på om du känner som jag gör
Varje dag passerar, dag efter dag
Lika meningslös, eftersom jag inte kan vara med dig
Passionen jag känner för dig, förtär mig...




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-13 18:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
våga - lev ut!
2018-08-14

  Henning Hson
Tummen upp!
2018-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Så nära, men ändå så långt borta, tänker jag när jag läser din text!

Hoppas diktarjaget tar mod till sig och tar reda på om kärleken är besvarad.
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer