Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i otakt


när problem i vardagen staplar
sig upp mot en horisont
som ständigt rör sig som en aladåb
känner vi
dagens plågor kunde stängas av
som avvriden kran
när vi inte förstår tidens linjer

tiden har påståtts vara den 4:e dimensionen
men för oss vanliga dödliga
har tiden ingen dimension alls
vi är som hästar med skygglappar
och ser bara
det framförliggande.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-08-13 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP