Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god natt älskade klokuggla.


solkurvan



rälsen slår näst intill knut på sig själv
i solkurvan
livet gör detsamma då

när vi möter den som i bröstet bär en regnbåge
och som i sina ögon ser vid synranden
bara ett hav

som aldrig tar slut.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2018-08-13 21:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram älskade uggleben <3
2019-10-14

  morgonstjärna VIP
ack älskade uggla om jag vetat. omöjligt att allt förstå..
ögonen var inte öppna då

kram <3

2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP