Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min skärgård lever

Min skärgård lever
Luften står aldrig stilla
Havet har kallnat

Jag hoppade i
När bara måsen såg på
Och allt klarnade

Simtag för simtag
Och så länge luft rör sig
Finns hoppet kvar än




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-13 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius