Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfter morgonen sitt ljus

 

Du lyfter mina känslor

ur min sargade själ

viker undan gardinen

och ser mig som jag är.

 

Du fyller mina tomrum

där aldrig nakenheten skräms

du ger mina tvivel ett hem

genom doften i ditt hår

lyfter morgonen sitt ljus.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-13 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP