Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen

Molnen som revben

skyddar från solen

Kastar skuggor på marken

däremellan skiner ljuset

en spegling av verkligheten




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-13 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina