Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi firar och sörjer med bubbel

Det bubblar i glas av kristall,
champagne som är isigt kall.


Till detta äts en opassande äppelkaka.


Vi firar att ny tid,
nytt arbete,
nytt liv, tar vid.

Vi ser med glädje på år,
som aldrig kommer tillbaka.



























Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-15 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP