Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beeping the Beeps


Beep It

Beep it like U beep the Beep.

Beep me like I beep U.

Beep me in the moonlight

and beep me  in the sun.

Beep me when the day is done.

 

Beep It like U beep the beep.

Now, beep it like never before

- or even more!




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-14 06:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En bok jag i hyllan har, är nog ej tänkt för far, heter 'En tavla att hänga på väggen', där passar ej 'Den vassa eggen', blott titlar vilka lästa blir i alla dar.
2018-08-15

  Stay Golden
MEEP! MEEP!
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP