Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskades själ

Närvaron av själen
Minns alla grälen
Hjärtan slitits isär
Du var ju alltid där

Dag ut, dag in
Du var bara min
Tårar vi så torkat
Älskat och orkat

Mycket man vill få sagt
Ditt sista kort var lagt
Vindarna tog dig bort
Din resa blev för kort

Du klev på fel spår
Kärleken återstår
Långt från denna jord
Ta här mina sista ord






Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde