Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAG för Trälar

 

 



Ser du hur ropen klamrar sig tufft

vid de läppar som slutit sin port

för känslornas sök efter frihet och luft.

I Soc. kompetensens lufttomma Fort

vill känslorna spela vartendaste kort,

men porten är låst av en tuktad träl

och friheten, längesen vinkat Farväl

och korten är lagda för plågad själ.

Blott lankor är givna, helt enligt Lag

ty ingen skall vinna sitt äkta Jag.

 

© s-e forslin



 




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 07:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
samhället är en girig arbetsgivare
det är sant men vi har ändock en vilja att inte låta oss knäckas bräckas i grottekvarnen

det finns många sätt erövra sitt bröd
även om inte i överflöd
det viktiga vi har finns bakom pannbenet
vårt sanna jag och innovationerna!






2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same