Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om fem fula F


Säg hur har du det med

Säg hur har du det med Flaskan just idag
Trängtar torra strupen
Fyller den med önskat välbehag
Ännu är du inte helt försupen

Säg hur har du det med Flickan just idag
Trängtar blöta busken
Att nu fyllas av det största av mitt jag
Given är vulkanorgasmsuccén

Säg hur du det med Fogden just idag
Lägger han beslag
På allt det bohag som du har
Ingenting nej ingenting blir kvar

Säg hur har du det med Fan han just idag
Varför just en fredag
Vill han dra dig ner den satans stollen
Säg var finns klimatkontrollen

Säg hur har du det med Fienden idag
Smyger han i vassen
Vill han åt vårt svenska skalbolag
Då skall björnen akta tassen




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-08-14 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar