Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter i mörker

Jag sitter i mörker
i väntan på vila
låter saker och ting
vara komplicerade igen
livet och döden
har delad vårdnad
om sanningen

Jag håller mig kvar
stannar i dina tankar
i våra drömmar
finns inga gränser
vi är alla

Dagen efter
kan lika gärna
vara dagen före




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-14 08:36



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
"livet och döden/ har delad vårdnad/
om sanningen" Så himla klockrent! Tack!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP