Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av dig. Tårar av oss

När själen gråter och tårarna aldrig tar slut. Jag saknar mig själv utan dig. Som himlen utan stjärnor. Som vatten utan hav. Som livet som aldrig blev som förut. Sorgen och smärtan byggt sitt bo innanför min hud. Livet utan dig är som du utan livet. Att tända ett ljus som inom mig alltid kommer tindra för dig. Det slocknar aldrig även om stormens vindar drar förbi. Jag vill säga dig att du för evigt finns i mitt hjärta. Natt som dag. Dag som natt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP