Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är här för att andas

Vi är här för att andas
för att röra oss uppåt
beblanda oss
även med våra skuggor
detta är det enda
vi kan göra
innan himlen faller ner

Nakna som barn
utan skuld
när murarna raseras
inifrån




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 08:42



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin! Tack!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP