Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens räls

 

Natten lägger ut räls
på min kropp
Invändigt
Utvändigt

Dressinerna
kör fram och
tillbaka

För att plåga mig

På morgonen
bryter de upp
rälsen igen

Så meningslöst




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 264 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-08-14 09:28

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Det onda i kroppen, diktat i bra metaforer!
2018-08-14

    ej medlem längre
Gripande
2018-08-14

  Poeten Salvador VIP
Du skriver ofta om järnvägen
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten