Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fattas mig

 

Ena hörnet i mitt hjärta haltar Och mina lungor längtar andra andetag Det står stilla i det stora därför störtdyker dagen Och jag räknar revben på det odjur som svalt mig

 




Fri vers (Prosapoesi) av KattenKin VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-08-14 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnet av någon älskad och saknad gräver hål i dagarna. Smärtsam upplevelse...
2018-08-15

  Lars Hedlin
Oerhört djup och känslofull!
2018-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som att vara instängd i en stor sorg.
Kan vara fel, men det är så jag tänker och känner.
2018-08-15

  jba VIP
Talande smärtsamt.
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP