Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

91 varv runt solen

Min födelsedag sedan 1991
Dagen då jag och mitt jag blev en duett
Idag kan allt bara få vara på mitt bästa sätt
Inga mer tejpade leenden
Inga mer frampressade beteenden
Idag är det min tur att kliva ur denna bur
Idag är det min tur att ta mig ut
Och in i mig själv igen
In i mina känslor som bankar
In i mina springande tankar
In i varenda skugga och hörn
För idag ska jag flyga över allt
Och bli till en Örn
Mina vingar ska bära bördan i mina tårar
Vinden ska kyssa bort alla gånger livet varit sårat
Himlen är min medicin min partner min kropp och mitt kall
Havet är mitt vackra men kraftiga känslosvall
Idag ska jag inte vara någon annan
Bara värma min inre kritiker
Som innerst inne är barnet som fortfarande skriker
Hon skriker på hjälp och ingen som hör
Jag hittar hennes lilla hand
Så blå och förstörd
Jag värmer hennes kalla ådror
Jag älskar henne lika starkt som eld av lågor
Hon har mig nu jag ska rädda henne från allt
Hon har mig nu, hon slipper nu vara ensam
och kall
Mitt hjärta är taget och min kärlek står i brand
Klänningen min är som blomsteräng i midsommarvals
Jag har mig närmast igen nu och jag ska ingenstans

Sen träffade jag dig
och du älskade mig mer.




Fri vers (Fri form) av Elementary
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-14 10:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"värma min inre kritiker" sånt behövs i bland
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elementary
Elementary