Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VATTENVERKAN - tanka

Gråmulen himmel

tunga regndroppar faller

tvättar av värmen

magerlagd sjö lägger ut

återfår sitt rätta jag




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-14 17:50



Bookmark and Share


  Flicis VIP
gillar poesin och fantastiskt "magerlagd sjö"....wow
2018-08-21

  Fulbergarn
Bra tanka!

Var till Kindla naturreservat i dag och på väg tillbaka till bilen upptäckte vi att flera myrstackar var övergivna. Och min fundering var att myrorna flyttat närmare mossen för där var det full av myrstackar och varenda bäck var torrlagd trotts regnet de senaste dagarna.
2018-08-15

  DavidM VIP
Med regnet kommer vitaliseringen, sköna bilder i poemet.
2018-08-15

    ej medlem längre
Jättefin och välkomponerad tanka. Applåd för den!
2018-08-15

  ULJO
Detta välgörande regn. Som vi väntat
2018-08-15

  M.Eta
Fint skrivet om efterlängtad regn.
2018-08-15

  Poeten Salvador VIP
"Tvättar av värmen" var en personlig och stark rad
2018-08-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
fint återgivet, om det trista vädret som kommit
2018-08-14

  Öknens Ros VIP
Sommaren ingen glömmer.
2018-08-14

  Niliboy
Fyndigt, roligt å fint!
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP