Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu stormar lögnarna … val 2018

 

Nu stormar lögnarna ut
Inför valet 2018

Löften som ej förvekligas
Löften för att vinna mera röster

Och evig hjärntvätt
Och evig massa hjärntvätt

Man röster för att förverkliga sina idéer
Man röster för att få sin dröm förverkat

Och när partiet vinner valet
Då skiter partiet på de som röstade på partiet

Partilederna förblir till diktaturer
Styr som de vill och sviker sina väljare

Diktaturer som styrs som en docka från mellanöstern
Diktaturer som plundrar skattebetalarna på sina rättigheter

Mera bistånd till mellanöstern länderna
Mera bistånd till terror länderna

Medan EU medborgarna fyller gatorna och tigger för att överleva
Medan EU medborgarna jagas för förbjuds att tigga

Nu stormar lögnarna som fan
Nu hjärntvättas du för att du är en valor utan värde

Kom och lägg din röst på oss!
Annars du är RASIST!

Du blir kapat på din RÖST!
DU ÄR KAPAT PÅ DIN RÖST!

Inför valet!
Välj den parti som ger dig skydd mot att du bli minoritet i ditt SVERIGE!

Jag( kristen troende) var minoritet i IRAK och är i Sverige
Nu lever jag på flykt världen över

Det är din tur( EU medborgare) att fly för livet och leva som flykting
Du som har öppnat sitt hjärta!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2018-08-14 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP