Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I STUNDEN

 

Orden spelar på

hjärtats strängar

 

oron svävar i

blå himmel

 

bortglömd för

kärleksundret

 

berörd av

toners innerlighet

 

i stunden

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-15 18:05



Bookmark and Share


  Niliboy
I begynnelsen var ordet! Joh 1
2018-08-16

  M.Eta
Fin stund.
2018-08-15

  Blomma-Stjärna VIP
så fint så - stundens hängivelse bjuder också lättnad från all oro
2018-08-15

  Rise Little One
Orden dansar på innerlig kärlek!
2018-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordens magi där ljuv musik uppstår!
2018-08-15

  ULJO
Fint
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP