Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här skulle bli fin poesi

 

 

vad är väl poesi

om inte vindens sus i träden

en sagans magi

om det vackra i världen

 

om kärlekens heta passion

om svartsjukans lömska orm

dess förtärande fascination

finns ingen normal norm

 

av naturen vi gåvor får

det glädje oss ger

vi kanske fäller en tår

över det vi ser

 

naturen är så magisk

om än nyckfull ibland

den är kanske tragisk

i nåt annat land

 

där jordbävning finns

och vulkanutbrott hotar

folket där minns

sprang ut genom portar

 

på lösan grund vi bor

inget säkert är

varken syster eller bror

men just nu är vi här

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-14 13:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
galant framfört
2018-08-14

  Per Drysén
Den blev fin
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP