Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädelsten






En halv himmel.
den andra
halvan

som du bar runt din hals
som en
ädelsten

som glittrade i solsken

som jag om nätterna
letar efter




"Skriver jag ned,
som om jag skar upp
min hud,
som för att känna
din puls
i min själ."




Eftersom din
röst
ekar

i mitt huvud ständigt

borde du rimligtvis finnas
i min närhet.

Jag antar att du bara har gått ut
en stund

och satt dej på stranden bakom
månen,

där som segelbåtar lagt till,

dessa tusentals år
av vågor
som sveper in där i mörker.

Kanske en av dom
är en tår
som rinner ned
från min kind

Och landar
likt en ädelsten
runt din hals




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-14 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg