Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan prick, upplyft skick...

Humor präglar äktenskapet
men är du då ständigt i gapet
ger humor prickar
två, då det vickar..
Utan, då nås det bästa kapet...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt