Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med två tomma händer!


Med två tomma händer....

Jag började med

två tomma händer

så säger egen-

företagaren

Nu fyller han ut

 tiden med att

reta alla broilers,

å få till en kom-

Promiss!

Händerna är

fulla,

Fast han är

nykterist!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-14 12:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Gillar knorren på slutet!
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy