Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna, inte känna

när man känner alldeles för starkt
mycket mer än man klarar av

lär man sig att kapsla in,
att koppla bort sina känslor

det är enklast att gå vidare då
om man låter bli att känna

men det blir mycket med tiden
och en dag är det dags –

dags att börja gräva upp skiten
och en del ligger djupt begravd

men man måste lyfta upp kadavren i dagsljuset
och låta dem torka och kanske pulvriseras




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-14 13:01



Bookmark and Share


    Alice.skriver
Föll särskilt för sista två raderna.
Tack för bra läsning :)
2018-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Emotioner är utmärkta tjänare men usla herrar.
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP